De Majoor

Aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan ontwikkelt Stayinc. de Majoor: een woongebouw met 59 appartementen voor 1- en 2-persoonshuishoudens. De Majoor heeft alles in de buurt: van winkelcentrum tot busstation (HOV-lijn). En op de fiets bent u in no-time in het centrum van Eindhoven.

De appartementen

  • De woningen zijn ruim 50 m2.
  • Ze zijn geschikt voor maximaal 2 personen.
  • Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, badkamer, berging en eigen balkon of terras. Ieder appartement heeft daarnaast een extra berging in de kelder.
  • De keuken beschikt over een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser
  • Het woongebouw staat in een groene openbare omgeving en heeft een binnentuin
  • Er komen 19 parkeerplaatsen op eigen terrein. Door de centrale ligging met veel voorzieningen in de buurt en een busstation nabij, is reizen met het OV of met de fiets / te voet heel toegankelijk. 

Het woongebouw bestaat uit 5 woonlagen. In totaal zijn er 6 typen appartementen. Alle woningen zijn volledig gasloos, voorzien van een warmtepomp en op het dak liggen zonnepanelen.

De Majoor is het laatste deel van masterplan De Grijze Generaal

De Majoor is de laatste en afrondende fase van het door Erick van Egeraat ontworpen masterplan De Grijze Generaal in Eindhoven.

De eerdere plandelen van de Grijze Generaal zijn ontwikkeld door Wooninc. en bestaan uit appartementen voor senioren, kantoren en een ondergrondse parkeergarage.

De naam ‘De Grijze Generaal’ verwijst onder andere naar het kwaliteitsniveau en uitstraling van deze gebouwen en de ligging in de Eindhovense Generalenbuurt.

Verhuur

Alle woningen van de Majoor zijn verhuurd. Zoekt u een woning? U vindt ons aanbod woningen via onze aanbodpagina.