Drukbezochte inloopavond nieuwbouwplan Djept

Dinsdag 18 juli vond de inloopbijeenkomst over het nieuwbouwplan bij Djept plaats in het gemeentehuis in Veldhoven. Stayinc. presenteerde hier samen met Woonbedrijf het voorlopig ontwerp van de gebouwen en het gebied eromheen. De gemeente presenteerden de plannen voor de openbare ruimte, ecologie en de infrastructuur. Ook architect FAAM en MTD Landschapsarchitecten waren bij de bijeenkomst aanwezig om bezoekers te informeren en toelichting te geven.

Ruim 200 omwonenden en geïnteresseerden bezochten de inloopmomenten

Er was veel interesse voor de verschillende huur- en koopappartementen. De reacties op de plattegronden en het groene karakter van het plan waren positief. Ook bezochten veel direct omwonenden van de Djept de inloopbijeenkomst. Over het algemeen werd er erg enthousiast gereageerd op de woningen en het groen in het gebied. Maar er werd ook een kritische noot geplaatst. Zo werd geopperd om van de Heerbaan een 50 km weg te maken en werden de verkeersbewegingen binnen het plan als aandachtspunt benoemd.

De komende maanden werkt het ontwerpteam verder aan het definitief ontwerp

Als alles volgens planning verloopt starten we eind 2024 met de bouw. Wilt u op de hoogte blijven van de verhuur van de middenhuurwoningen? Schrijf u dan vast in op stayinc.nl/aanbod. Heeft u interesse in een koopwoning? Neem dan vanaf september 2023 een kijkje op de projectwebsite www.landvandjept.nl. Hier vindt u straks alle informatie over het project en kunt u zich inschrijven om op de hoogte te blijven van de verkoop.