Ons woningaanbod

U vindt ons woningaanbod op onze aanbodpagina. Inschrijven is gratis.

Veel gevraagd over Ons woningaanbod

Kan ik me op een wachtlijst plaatsen voor een bepaald woongebouw voor senioren?

Algemeen

.

Stayinc

Wij werken alleen met wachtlijsten voor het woongebouw Residentie Gennep in Eindhoven.

Wilt u graag in Residentie Gennep wonen? Neem dan contact met ons op.

Voor alle andere seniorenwoningen werken wij niet met wachtlijsten. We plaatsen de vrijkomende woningen op onze aanbodpagina. U kunt zich hier inschrijven en een zoekprofiel aanmaken.

U ontvangt dan per mail automatisch bericht wanneer een woning binnen uw zoekprofiel vrij komt. Bij interesse reageert u zelf op de woning.

Hoe lang is de wachttijd voor een seniorenwoning?

Algemeen

.

Stayinc

De wachttijd is per woongebouw verschillend en niet vooraf aan te geven. Dit is afhankelijk van het aantal belangstellenden en het aantal huuropzeggingen. Als er een woning vrijkomt, adverteren we deze via onze aanbodpagina. U moet dan zelf reageren op deze woning.

Hoe lang moet ik wachten tot ik een huurwoning krijg?

Algemeen

.

Stayinc

Dat is niet te voorspellen. Dit is afhankelijk van de wijk en het woningtype dat u zoekt. Wij adverteren onze woningen via onze aanbodpagina. Dat doen we op basis van inschrijfduur of door middel van loting.

Ik wil een woning van jullie huren. Hoe werkt dat?

Algemeen

.

Stayinc

Via onze aanbodpagina schrijft u zich in als woningzoekende. Via de button 'inschrijven' klikt u op het inschrijfformulier. Er zijn geen kosten aan verbonden. Inschrijven kan alleen via internet. Heeft u geen internet? Kijk in uw omgeving of iemand u kan helpen of neem contact met ons op.

Hebben jullie ook woningen voor studenten?

Algemeen

.

Stayinc

Wij verhuren geen studentenwoningen, maar ons moederbedrijf Wooninc. wel. Beschikbare studentenwoningen vindt u op Wooniezie.

Een van jullie huizen staat al een tijdje leeg. Kan ik daar wonen?

Algemeen

.

Stayinc

Wij verhuren al onze woningen via onze aanbodpagina. Soms staat een woning wat langer leeg, dat heeft meestal te maken met onderhoud.