Eindafrekening

Gaat u verhuizen? Dan krijgt u van ons een eindafrekening. Op de eindafrekening kunnen verschillende dingen staan. Bijvoorbeeld dat u te veel of juist te weinig huur betaald heeft. Heeft u uw woning niet netjes achtergelaten? Dan brengen wij u reparatie- of schoonmaakkosten in rekening via de eindafrekening. Betaalt u service- en warmtekosten? Dan krijgt u daarvan een aparte afrekening. Dat kan soms een paar maanden duren, omdat we het verbruik van het hele jaar precies moeten weten. U betaalt uiteraard alleen voor de tijd dat u bij ons huurde.

Veel gevraagd over Eindafrekening

Ik ga verhuizen. Wanneer krijg ik een eindafrekening?

Algemeen

Als u de sleutels inlevert, ontvangt u binnen 2 maanden de eindafrekening van uw huurbetalingen.

De eindafrekening voor warmte- en servicekosten versturen we maar één keer per jaar. U krijgt deze afrekening uiterlijk 1 juli. U betaalt uiteraard alleen voor de periode dat u bij ons huurde.

Ik heb een eindafrekening gekregen, maar ik ben het niet eens met het bedrag. Wat kan ik doen?

Algemeen

Neem contact met ons op. Wij kijken graag voor u na hoe de rekening tot stand is gekomen. Klopt er iets niet? Dan herstellen wij dat natuurlijk.

Wat is een eindafrekening?

Algemeen

Als u verhuist, kijken wij of u nog iets van ons terugkrijgt, zoals teveel betaalde huur, of dat u ons nog iets moet betalen. De eindafrekening is het totaaloverzicht van deze kosten.

Betaalt u warmtekosten en servicekosten aan ons? Dan krijgt u hiervan een aparte afrekening. Deze versturen we namelijk maar één keer per jaar, uiterlijk op 1 juli.