Betaalachterstand

Lukt het niet om de huur of een andere rekening op tijd te betalen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij kijken altijd naar uw persoonlijke en financiële situatie en denken graag met u mee. U kunt bijvoorbeeld vaak een betalingsregeling afspreken om uw schuld in termijnen af te lossen. Als u niet reageert op onze betalingsherinneringen, dan schakelen wij een deurwaarder in. Laat het niet zo ver komen, en neem snel contact met ons op!

Veel gevraagd over Betaalachterstand

Ik kan mijn betalingsregeling deze maand niet betalen. Wat nu?

Algemeen

Graag gaan wij hierover met u in gesprek. Neem contact met ons op. Dan bespreken we met u hoe u het bedrag kunt betalen.

Kan ik een betalingsregeling met jullie treffen?

Algemeen

Meestal is dat mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op, dan kijken we hoe we u kunnen helpen.

Welke deurwaarder schakelt u in als ik huurachterstand heb?

Algemeen

Wij werken met 2 deurwaarders, Janssen & Janssen en GGN. U krijgt bericht van een van deze deurwaarders als wij uw dossier overdragen. Dit doen wij pas als u niet reageert op onze aanmaningen. Kunt u een rekening niet betalen? Neem dan contact met ons op om een betalingsregeling af te spreken.

Ik heb een huurachterstand. Wat moet ik doen?

Algemeen

Neem contact met ons op, dan kijken we samen met u naar een oplossing.

Ik heb te laat betaald en een brief van de deurwaarder ontvangen. Wat nu?

Algemeen

Als u uw huur of een ander bedrag niet op tijd betaalt, krijgt u van ons betalingsherinneringen. Als u dan nog niet betaalt, schakelen wij een deurwaarder in. U moet dan extra kosten betalen voor het werk van de deurwaarder. Als u de betalingsachterstand en deze extra kosten betaalt, dan sluit de deurwaarder uw dossier.

Bent u het niet eens met de brief van de deurwaarder, bijvoorbeeld omdat u het bedrag al wel betaald heeft? Neem dan contact op met de deurwaarder. Wij kunnen uw dossier bij de deurwaarder niet aanpassen of sluiten. Dat regelt u met de deurwaarder zelf. Het telefoonnummer staat in de brief van de deurwaarder.